Kostenlose Kleinanzeigen - Gratis Angebote und Auktion

Vorhergehende Anzeige
Wohnung - Italien

Kleinanzeige n°55 454

Folgende Anzeige
Haus - Spanien
Sonntag, 16. September 2007 von Inhaber: de loore +34 61.785.10.98 Antworten - Zu einem Freund senden Zu einem Freund senden

Verkauft Haus 179 m2: 345 000 EUR (365 631 USD)

Spanien - 38652 - Z TENERIFFA (CANARIAS)Der angezeigte Preis ist fest
Verkauft Hau, möbliert, verfügbar am Montag, 01. Januar 2007: 345 000 EUR (365 631 USD). Parkplatz + Box. Korrekter Zustand. Räume: Eingang, Salon, Speisezimmer, 2 WC getrennt, Bad, Badezimmer, amerikanische Küche, Zwischengeschoß, 2 Schlafzimmern. Wohnfläche: 179 m2.

Neu erbaut (ecke) dachappartement, anbaufläche 179 m2.
Nieuw hoek-dakappartement met een totale oppervlakte van 179 m2 in Zuid Tenerife, rechtstreeks van eigenaar. Deze volstrekt unieke eigendom werd door een Belgische interior designer volledig en stijlvol ingericht. Het is onmiddellijk bewoonbaar gezien alles aanwezig is van potten en pannen over handdoeken tot was- en droogkast.
Zuid-Tenerife heeft het ganse jaar door een fantastisch subtropisch klimaat zodat "buiten leven" er vanzelfsprekend is. Vandaar het belang van de grote terrassen aan dit verblijf. Op het niveau van de living is er vooraan een groot terras van 4 op 6 m. Bovenaan een zeer groot privaat zonneterras (liefst 70 m2) dat in directe verbinding staat met het zwembad. Alle planten op de terrassen hebben een volautomatische bevloeiing.
Het appartement heeft verder 2 slaapkamers, 2 badkamers, volledig ingerichte moderne design keuken, ruime woonkamer in verbinding met een patio (12,50 m2). Een garage is eveneens inbegrepen in de prijs.
Het appartement heeft prachtige zee- en bergzichten en is gelegen op 2 minuten wandelafstand van de zee.

Gelegen in is hét nieuwe groeigebied van Zuid-Tenerife op slechts 10 minuten van de luchthaven en vlak naast Los Cristianos/Playa de Las Americas. Het geheel biedt u een oase van rust en bevindt zich in de baai van Los Cristianos, tussen twee prachtige wandelnatuurgebieden. Het heeft slechts één toegangsweg waardoor het residentiële karakter gegarandeerd blijft. Wie van golf houdt, kan hier zeker zijn hart ophalen. Momenteel wordt er een zandstrand aangelegd met natuurlijke zwembaden en zijn de plannen voor een prachtige jachthaven mét droogdok goedgekeurd.
Op het eiland zelf vindt u meerdere internationale golfterreinen en verschillende fantastische natuurwandelingen, rotsachtige valleien, vulkanische- en natuurlijke witte zandstranden.
Ontdek er de charmante, oude steden zoals La Orotava en La Laguna of bezoek de hoofdstad Santa Cruz met haar overvloed aan winkels..
Tenerife heeft inderdaad alles te bieden wat u wensen kan.

Ik spreek nederlands, spaans, engels en frans.

Foto: Verkauft Haus 179 m2

Foto: Verkauft Haus 179 m2

Diese Kleinanzeige wurde: 18094 mal gesehen

Alle Kleinanzeigen in Spanien

Kleinanzeigen in der Kategorie Haus und in Spanien

Alle Kleinanzeigen in der Kategorie Haus

Alle Kleinanzeigen von de loore

Über uns Kontakt Partner AGB Hilfe - FAQ Sitemap Zu Ihren Favoriten hinzufügen RSS Advisto
 Englisch / EnglishFranzösisch / FrançaisSpaniard / EspañolItalienisch / Italiano
©2004-2024 Advisto: Kostenlose Kleinanzeigen, gratis Angebote und online Auktion Sonntag, 19. Mai 2024 um 14h50 (CET Zeit)